Grit experts

Samen Leren
en kansen
creëren

We stellen ons graag aan je voor!

Gloria van Ewijk

Intuitief
Verbindend
Potentieel

Intuïtie Expert

Ik heb een directe en zachtmoedige aanpak om het potentieel van mensen bloot te leggen en te laten bloeien. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtie. Als coach en trainer help ik mensen naar een reis van zelfontdekking, zelfacceptatie en betekenis.

Ton savenije

gedreven
passievol
verbeteren

Design Thinking Expert

Begrijpen hoe mensen producten gebruiken en hoe we deze kunnen verbeteren, is voor mij de essentie van mijn werk. Ik besteed veel tijd en moeite aan elk aspect van het ontwerpproces te analyseren, testen, vergelijken en te verbeteren.

Werkervaring

Onze experts hebben minimaal 5 – 10 jaar werkervaring binnen hun werkgebied.

Actiegericht

De trainingen en webinars zijn praktisch, actiegericht en inspirerend.

Succesvol

Onze experts hebben een stevige reputatie opgebouwd met hun werk.

Uniek

We zoeken altijd naar een originele manier om nieuwe inzichten aan te bieden.

Brendy batenburg

Ontdekken
zichtbaar
Hart

Linkedin Expert
Ondernemen vanuit het hart vind ik het mooiste dat er is! Toen ik ontdekte wat Linkedin te bieden had, was ik om. Deze kennis moest en zou ik delen! En daar heb ik mijn werk van gemaakt. Wat ik het liefste doe is jou te leren hoe je zichtbaar wordt op Linkedin op een manier die helemaal bij jou past. Zodat je meer bereik krijgt voor jouw passie!

Emily Mattaka

Bruisend
Actie
Respectvol

Online salexcopy Expert
Emily is rustig, energiek en geïnteresseerd in mensen. Persoonlijke ontwikkeling, actie en respect zijn vaste ingrediënten van haar trainingen. Vanuit die dynamiek neemt ze je mee in het bruisende bolwerk van contentmarketing.
Jasper de Boom

Focus
Verantwoordelijk
Essentie

Communicatie Expert

Jasper is zo’n 20 jaar actief op het snijvlak van communicatie en strategie. Hij heeft brede ervaring in de begeleiding en training van bestuurders en experts.

Saakje Bakker

Zichtbaar
Leiderschap
Enthousiasme

Persoonlijk Leiderschap Expert

Ik heb een grote dosis enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling, storytelling en improvisatietheater. Ik coach en train mensen die een zetje kunnen gebruiken op het gebied van leiderschap en zichtbaarheid.

Onze kernwaarden

Groei

Wederkerigheid

Impact

Transformatie

Passie

Doorzetten

Lange termijn doelen

Plan een kennismaking gesprek in!

Als je met een online training wilt starten, dan is het fijn om van tevoren te bespreken wat je wilt leren.
Samen bespreken we jouw doelen en kijken we welke training het beste past!