Annelies Beekman

Personal Branding expert

Ga aan de slag met Annelies!

Als je aan mij vraagt wat ik het allerliefste doe, dan antwoord ik vol enthousiasme dat ik ondernemers help naar een professionele en krachtige uitstraling die gevormd is vanuit wie je écht bent, wat je purpose is in je leven en waar je hart van in de fik gaat. Wat ik hiermee vooral wil zeggen is: “Ondernemer, durf écht jezelf te zijn en laat zien wat jou zo uniek maakt”.

De nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen zat er bij mij al vroeg in. Ik ben altijd onder de indruk wanneer mensen vertellen wie ze zijn en hun verhaal vertellen. In de ruim 15 jaar dat ik als recruiter heb gewerkt heb ik duizenden gesprekken gevoerd met werknemers om zo een passende functie voor ze te vinden. Zo heb ik vooral geleerd te werken vanuit mijn onderbuikgevoel. Hierdoor ben ik in staat razendsnel en intuïtief aan te voelen of jij op het juiste pad zit en de dingen doet vanuit je intuïtie of je hoofd.

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat hoe meer ik voor mezelf kies en doe waar ik echt blij van wordt, hoe meer kansen zich voordoen. Ik voel dat ik alles kan bereiken wat ik wil zolang dit maar gebeurt vanuit pure passie en op wilskracht. Mijn focus ligt bij het creëren van een eigen stijl voor een gepassioneerde ondernemer die vol overtuiging haar dromen najaagt en daarin voor 100% de regie durft te pakken. Ondernemers met lef, die open staan voor zelfreflectie, ambitieus zijn én met een grote liefde voor kleur.

Ik heeft nog ontelbaar veel ideeën en ben super positief als ik kijk naar alles wat er mogelijk is voor ondernemers in het neerzetten van een merk waarmee jij het verschil gaat maken.

Expertise van Annelies

“Ik help jou om de regie te pakken met een professionele krachtige uitstraling”

Opleidingen

“Het is niet het visuele plaatje dat zorgt voor de juiste klanten. Het is jouw kwetsbaarheid en hoe je jezelf presenteert, waarmee jij je doelgroep in het hart raakt”

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of mail direct één van onze experts of vul onderstaand formulier in.

Laat dit veld blanco

Kantoor
Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
06-17399631
info@grit-academy.nu

Een selectie van onze klanten:

Geef jezelf of je team een ondernemersboost!

Blaze a trail!