Linkedin expert
Brendy Batenburg

Ga aan de slag met Brendy!

Toen ik voor het eerst ontdekte wat LinkedIn te bieden had, was ik meteen overtuigd. LinkedIn is veel meer dan alleen maar een zakelijk marketingkanaal. Het is een platform waarop je jezelf op een effectieve manier kunt profileren (personal branding) en toegang hebt tot een netwerk aan potentiële klanten dat van onschatbare waarde is. Zodra je dat inziet en actief benut, heb je echt iets waardevols in handen.

Sinds 2016 geef ik trainingen aan professionals en jongvolwassenen om hun (groei)doelen te verwezenlijken via LinkedIn. Mijn ambitie met mijn bedrijf ‘Shine Online’ is om professionals de geheimen van LinkedIn bij te brengen, zodat ze zichtbaar kunnen worden én blijven op dit platform.

Ik ben een gedreven LinkedIn-expert, contentmarketeer en social media adverteerder. Mijn passie ligt in het helpen van professionals om te groeien en zich op hun gemak te voelen wanneer ze online netwerken en zichzelf in de markt zetten. Ik ben ervan overtuigd dat er enorme mogelijkheden liggen in online marketing en geloof sterk in de organische groeikansen die voor het grijpen liggen. Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke benadering en mijn motiverende enthousiasme. Dankzij mijn persoonlijke aanpak kun je er zeker van zijn dat het advies dat je krijgt, specifiek is afgestemd op jouw behoeften en je helpt bij het ontwikkelen van de slimste strategie.

Ik adviseer op en train professionals in:

– LinkedIn Marketing Strategie
– Contentstrategie & Algoritme
– LinkedIn Organische Leadgeneratie
– LinkedIn Sales Navigator
– LinkedIn Automation

Brendy's expertise

Opleiding

Erkenning

Algemeen

Voor wie

Doelgroep

Intrapreneurs en ondernemers

Niveau

HBO

Aantal

1 deelnemer

Duur

4 weken

Taal

Nederlands

Prijs

295,- (ex. 21% BTW)

Socials

Aanbod

"Ik geloof erin dat je met slimme, effectieve tips in korte tijd jouw (marketing)doelen kunt bereiken via LinkedIn."

Een selectie van onze klanten:

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Ontdek, leer en groei met Grit!

  We begeleiden je bij het kiezen van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!