Linkedin expert
Brendy Batenburg

Ga aan de slag met Brendy!

Toen ik voor het eerst ontdekte wat LinkedIn te bieden had, was ik meteen overtuigd. LinkedIn is veel meer dan alleen maar een zakelijk marketingkanaal. Het is een platform waarop je jezelf op een effectieve manier kunt profileren (personal branding) en toegang hebt tot een netwerk aan potentiële klanten dat van onschatbare waarde is. Zodra je dat inziet en actief benut, heb je echt iets waardevols in handen.

Sinds 2016 geef ik trainingen aan professionals en jongvolwassenen om hun (groei)doelen te verwezenlijken via LinkedIn. Mijn ambitie met mijn bedrijf ‘Shine Online’ is om professionals de geheimen van LinkedIn bij te brengen, zodat ze zichtbaar kunnen worden én blijven op dit platform.

Ik ben een gedreven LinkedIn-expert, contentmarketeer en social media adverteerder. Mijn passie ligt in het helpen van professionals om te groeien en zich op hun gemak te voelen wanneer ze online netwerken en zichzelf in de markt zetten. Ik ben ervan overtuigd dat er enorme mogelijkheden liggen in online marketing en geloof sterk in de organische groeikansen die voor het grijpen liggen. Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke benadering en mijn motiverende enthousiasme. Dankzij mijn persoonlijke aanpak kun je er zeker van zijn dat het advies dat je krijgt, specifiek is afgestemd op jouw behoeften en je helpt bij het ontwikkelen van de slimste strategie.

Ik adviseer op en train professionals in:

– LinkedIn Marketing Strategie
– Contentstrategie & Algoritme
– LinkedIn Organische Leadgeneratie
– LinkedIn Sales Navigator
– LinkedIn Automation

Brendy's expertise

Opleiding

Erkenning

Reviews

Brendy laat LinkedIn op een vrolijke en gedegen manier tot leven komen. Zelfs als je denkt dat je alles al weet. Die ga je ook gelijk toepassen, waardoor het een interactief geheel wordt en niet alleen met ideeën wegloopt maar ook met een verbetering van je LinkedIn presence. Voeg daarbij dat Brendy al die kennis op een gestructureerde en prettige manier presenteert en je weet dat je met een expert te maken hebt.
©Grit Academy
Dirkjan Hupkes
Ondernemer
Lange tijd was ik op zoek naar iemand die mij simpelweg de praktische kant van LinkedIn kon uitleggen. Brendy heeft geen poespas, geen ellenlange verhalen maar gewoon to the point en resultaatgericht.
Leila Lam
LCY Coaching

Neem contact op

Brendy's aanbod

Volg mij

"Ik geloof erin dat je met slimme, effectieve tips in korte tijd jouw (marketing)doelen kunt bereiken via LinkedIn."

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Een selectie van onze klanten:

  Gun jezelf en je bedrijf een ondernemersboost!​

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te begeleiden bij het creëren van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!