Brendy batenburg

Ontdekken
zichtbaar
Hart

Linkedin Expert
Ondernemen vanuit het hart vind ik het mooiste dat er is! Toen ik ontdekte wat Linkedin te bieden had, was ik om. Deze kennis moest en zou ik delen! En daar heb ik mijn werk van gemaakt. Wat ik het liefste doe is jou te leren hoe je zichtbaar wordt op Linkedin op een manier die helemaal bij jou past. Zodat je meer bereik krijgt voor jouw passie!

Toen ik ontdekte wat LinkedIn te bieden had, was ik om. LinkedIn is zoveel meer dan een social mediakanaal! Het is een plek waarop je jezelf effectief kunt positioneren en toegang hebt tot een netwerk van onschatbare waarde. Als je dat ziet en actief in zet, dan heb je goud in handen.

De eerste motivatie van Brendy om met LinkedIn begeleiding te beginnen, begon op de universiteit. Ze merkte dat aan studenten weinig hulp kregen in het ‘wat na de studie’ en wilde daaraan bijdragen. Toen zij haar eerste training gaf, zag zij dat studenten weer een gevoel van controle terugkregen over hun toekomst. Dat maakte dat ze hiermee verder wilde.

Na 3 jaren training aan studenten is zij zich ook gaan richten op zzp’ers, met name de coaches. De mensen die altijd klaar staan voor de ander, dié helpt zij om te stralen op LinkedIn. Zodat zij persoonlijk met hun bedrijf langdurig blijven groeien.

Brendy is gek op reizen naar Azië en combineert ze regelmatig online werken met een uitstap naar het buitenland. In haar vrije tijd wandelt ze graag, doet ze aan paardrijden en speelt ze piano.