Claudia van der Rijst
Grafisch ontwerper​

Ga aan de slag met Claudia!

Als grafisch ontwerper is het mijn doel om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Mijn kracht ligt in het luisteren naar jouw verhaal om deze vervolgens te vertalen naar een creatief, helder en doeltreffend ontwerp.

Ik ben een nieuwsgierige en betrokken ontwerper. Met mijn frisse blik en jarenlange ervaring weet ik precies de juiste vragen te stellen om tot een helder en doeltreffend ontwerp te komen. Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan hierbij voorop. Ik werk voor zeer uiteenlopende organisaties waarbij een positieve impact op de wereld voorop staat.

Van jongs af aan waren potloden en papier voor mij al een magische combinatie. En vooral een middel om een verhaal mee te vertellen. Nog steeds vertel ik graag verhalen. Ik heb dat als grafisch ontwerper ruim 15 jaar gedaan bij een communicatiebureau en sinds 2018 doe ik dat als freelance ontwerper onder de naam Studio Ryza.

Ryza is afgeleid van mijn achternaam en is als een zaadje in mijn gedachten geplant tijdens een reis door Indonesië in 2017. Rijst wordt gebruikt bij vieringen en staat symbool voor een nieuw en vruchtbaar begin van iets. En zo zie ik het ontwerpproces ook, als een feestje waarbij ik op basis van een nieuw verhaal iets moois mag creëren. Het liefst doe ik dat in samenwerking met andere mensen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau en daar word ik als ontwerper en mens heel blij van.

Claudia's expertise

Claudia's aanbod

Info

"Kernwaarden van ondernemers en organisaties vertalen naar een eigen en treffende visuele identiteit."

Opleidingen

Erkenning

Reviews

Creatief, flexibel en geduldig! Zo typeer ik Claudia, die voor ons een nieuwe huisstijl heeft neergezet die past bij wie wij in 2022 en de toekomst willen zijn. Ons huisstijltraject bleek een lange weg, waar veel omleidingen waren en neuzen dezelfde kant op moesten staan. Met geduld, flexibiliteit en humor hebben we dit voor elkaar gekregen.”
Mieke Kort
Senior communicatieadviseur zorgorganisatie
Claudia is een grafisch ontwerper die werkt met passie. Ze heeft een open blik en een goed luisterend oor. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze een passend en uniek ontwerp creëert. Het is altijd prettig om met haar samen te werken.
Ronald van der Rijst
Cognitive Movement Therapeut en oprichter van Brainproof
Ik werk nu al een aantal jaar met Claudia samen, en kom telkens weer bij haar terug voor ontwerpvragen. Hoe dat komt? Haar werk is origineel, ze denkt goed mee en ze is betrouwbaar: afspraak is afspraak. Daarnaast is Claudia ook gewoon een fijn mens!
Anne Boertien
Visueel organisatieadviseur, coach en ontwikkelaar bij Human Connection

Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan in Claudia's ontwerpen voorop!

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of mail direct één van onze experts of vul onderstaand formulier in.

 

Laat dit veld blanco

Kantoor
Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
06-17399631
info@grit-academy.nu

Een selectie van onze klanten:

Geef jezelf of je team een ondernemersboost!

Blaze a trail!