Grafisch ontwerper​
Claudia van der Rijst

Ga aan de slag met Claudia!

Als grafisch ontwerper is mijn voornaamste doel om zowel individuen als organisaties naar een hoger niveau te brengen. Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om aandachtig te luisteren naar jouw verhaal en dit vervolgens te vertalen naar een creatief, helder en doeltreffend ontwerp.

 

Mijn nieuwsgierige en betrokken aard kenmerkt mijn ontwerpersidentiteit. Met mijn frisse blik en jarenlange ervaring ben ik in staat de juiste vragen te stellen die leiden tot een helder en impactvol ontwerp. Ik leg de nadruk op creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail. Ik werk samen met uiteenlopende organisaties, waarbij het nastreven van een positieve impact op de wereld voorop staat.
Al van kleins af aan vormden potloden en papier een betoverende combinatie voor mij. Ze waren vooral een medium om verhalen te vertellen. Dat verlangen om verhalen te delen heb ik ruim 15 jaar als grafisch ontwerper bij een communicatiebureau gedaan. Sinds 2018 doe ik dit als freelance ontwerper onder de naam Studio Ryza.

De naam “Ryza” vindt zijn oorsprong in mijn achternaam en is ontkiemd in mijn gedachten tijdens een reis door Indonesië in 2017. Rijst wordt daar gebruikt tijdens vieringen en symboliseert een nieuw en vruchtbaar begin. Zo beschouw ik het ontwerpproces ook, als een feestelijke gelegenheid waarbij ik op basis van nieuwe verhalen iets bijzonders mag creëren. Bij voorkeur doe ik dit in samenwerking met anderen, waardoor we gezamenlijk naar een hoger niveau stijgen. Dit geeft me als ontwerper én als mens veel voldoening.

Claudia's expertise

Opleidingen

Erkenning

Reviews

Creatief, flexibel en geduldig! Zo typeer ik Claudia, die voor ons een nieuwe huisstijl heeft neergezet die past bij wie wij in 2022 en de toekomst willen zijn. Ons huisstijltraject bleek een lange weg, waar veel omleidingen waren en neuzen dezelfde kant op moesten staan. Met geduld, flexibiliteit en humor hebben we dit voor elkaar gekregen.”
Mieke Kort
Senior communicatieadviseur zorgorganisatie
Ik werk nu al een aantal jaar met Claudia samen, en kom telkens weer bij haar terug voor ontwerpvragen. Hoe dat komt? Haar werk is origineel, ze denkt goed mee en ze is betrouwbaar: afspraak is afspraak. Daarnaast is Claudia ook gewoon een fijn mens!
Anne Boertien
Visueel organisatieadviseur, coach en ontwikkelaar bij Human Connection
Claudia is een grafisch ontwerper die werkt met passie. Ze heeft een open blik en een goed luisterend oor. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze een passend en uniek ontwerp creëert. Het is altijd prettig om met haar samen te werken.
Ronald van der Rijst
Cognitive Movement Therapeut en oprichter van Brainproof

Neem contact op

Claudia's aanbod

Volg mij

Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan in Claudia's ontwerpen voorop!

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Een selectie van onze klanten:

  Gun jezelf en je bedrijf een ondernemersboost!​

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te begeleiden bij het creëren van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!