Grafisch ontwerper​
Claudia van der Rijst

Ga aan de slag met Claudia!

Als grafisch ontwerper is mijn voornaamste doel om zowel individuen als organisaties naar een hoger niveau te brengen. Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om aandachtig te luisteren naar jouw verhaal en dit vervolgens te vertalen naar een creatief, helder en doeltreffend ontwerp.


Mijn nieuwsgierige en betrokken aard kenmerkt mijn ontwerpersidentiteit. Met mijn frisse blik en jarenlange ervaring ben ik in staat de juiste vragen te stellen die leiden tot een helder en impactvol ontwerp. Ik leg de nadruk op creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail. Ik werk samen met uiteenlopende organisaties, waarbij het nastreven van een positieve impact op de wereld voorop staat.


Al van kleins af aan vormden potloden en papier een betoverende combinatie voor mij. Ze waren vooral een medium om verhalen te vertellen. Dat verlangen om verhalen te delen heb ik ruim 15 jaar als grafisch ontwerper bij een communicatiebureau gedaan. Sinds 2018 doe ik dit als freelance ontwerper onder de naam Studio Ryza.

De naam “Ryza” vindt zijn oorsprong in mijn achternaam en is ontkiemd in mijn gedachten tijdens een reis door Indonesië in 2017. Rijst wordt daar gebruikt tijdens vieringen en symboliseert een nieuw en vruchtbaar begin. Zo beschouw ik het ontwerpproces ook, als een feestelijke gelegenheid waarbij ik op basis van nieuwe verhalen iets bijzonders mag creëren. Bij voorkeur doe ik dit in samenwerking met anderen, waardoor we gezamenlijk naar een hoger niveau stijgen. Dit geeft me als ontwerper én als mens veel voldoening.

Claudia's expertise

Opleidingen

Erkenning

Algemeen

Voor wie

Doelgroep

ZZP'ers en ondernemers tot 5 fte (voor grotere organisaties maken we een maatwerkofferte)

Product

Logo, stylesheet, visitekaartje en briefpapier

Duur

In overleg

Taal

Nederlands en Engels

Prijs

1.250 (ex. 21% BTW)

Socials

Aanbod

Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan in Claudia's ontwerpen voorop!

Een selectie van onze klanten:

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Ontdek, leer en groei met Grit!

  We begeleiden je bij het kiezen van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!