Claudia van der rijst

Persoonlijk
creatief
Nieuwsgierig

Ga aan de slag met Claudia!

Als grafisch ontwerper is het mijn doel om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Mijn kracht ligt in het luisteren naar jouw verhaal om deze vervolgens te vertalen naar een creatief, helder en doeltreffend ontwerp.

Ik ben een nieuwsgierige en betrokken ontwerper. Met mijn frisse blik en jarenlange ervaring weet ik precies de juiste vragen te stellen om tot een helder en doeltreffend ontwerp te komen. Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan hierbij voorop. Ik werk voor zeer uiteenlopende organisaties waarbij een positieve impact op de wereld voorop staat.

Van jongs af aan waren potloden en papier voor mij al een magische combinatie. En vooral een middel om een verhaal mee te vertellen. Nog steeds vertel ik graag verhalen. Ik heb dat als grafisch ontwerper ruim 15 jaar gedaan bij een communicatiebureau en sinds 2018 doe ik dat als freelance ontwerper onder de naam Studio Ryza.

Ryza is afgeleid van mijn achternaam en is als een zaadje in mijn gedachten geplant tijdens een reis door Indonesië in 2017. Rijst wordt gebruikt bij vieringen en staat symbool voor een nieuw en vruchtbaar begin van iets. En zo zie ik het ontwerpproces ook, als een feestje waarbij ik op basis van een nieuw verhaal iets moois mag creëren. Het liefst doe ik dat in samenwerking met andere mensen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau en daar word ik als ontwerper en mens heel blij van.

Claudia's expertise

"Kernwaarden van ondernemers en organisaties
vertalen naar een eigen en treffende visuele identiteit."

Opleidingen

Erkenning

Creativiteit, herkenbaarheid en oog voor detail staan in Claudia's ontwerpen voorop!

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Heb je een vraag en wil je direct een antwoord?