Derya Dirker
Virtual Assistant

Ga aan de slag met Derya!

Na mijn opleiding communicatie rolde ik de saleswereld in. De echte sales tijger die ik in mij dacht te hebben, vond de organisatiekant echter een stuk leuker. Juist de combinatie van sales, communicatie en organiseren zorgt voor een sterke ondergrond in mijn werk als VA. Ik heb veel van het bedrijfsleven gezien en ondersteun jou daarom graag als VA, maar ook als communicatie-expert en projectmanager.

Het is mijn persoonlijke missie om ondernemers te helpen om inzicht te krijgen in hun bedrijf, maar ook om ze in hun kracht te zetten, zodat ze kunnen werken aan datgene waar hun vuurtje van gaat branden. Daar vallen geen energieslurpende randzaken onder die niet de core business betreffen. Loslaten is lastig, maar als je éénmaal samen een goedlopend systeem hebt neergezet, dan kan het zoveel tijd opleveren. Kostbare tijd die weer ingezet kan worden om het bedrijf te laten groeien.

Ik zie mijzelf als een multi-talent. Ik heb een brede interesse, ik ben leergierig en ik zoek altijd naar manieren om jou verder te helpen. Mijn kracht zit in plannen en organiseren, content ontwikkelen en social media beheer. Daarnaast heb ik een echte helicopterview, ik overzie aan welke knoppen er gedraaid moet worden en om die reden ben ik een goede sparring partner.

Samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen is voor mij essentieel. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we op elkaar ingespeeld raken en vaak aan een half woord genoeg hebben. Naast passie voor mijn vak ben ik dol op fotografie, kunst, vakmanschap en duurzaamheid.

Derya's expertise

''Ik help jou om weer ontspannen te ondernemen''

Opleidingen

"Deze sparring partner neemt jou
het werk uit handen"

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of mail direct één van onze experts of vul onderstaand formulier in.

 

Laat dit veld blanco

Kantoor
Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
06-17399631
info@grit-academy.nu

Een selectie van onze klanten:

Geef jezelf of je team een ondernemersboost!

Blaze a trail!