Derya Dirker

Doelgericht
Structuur
Creatief

Virtual Assistant

Ga aan de slag met Derya!

Na mijn opleiding communicatie rolde ik de saleswereld in. De echte sales tijger die ik in mij dacht te hebben, vond de organisatiekant toch écht een stuk leuker. Juist de combinatie van sales, communicatie en organiseren zorgt voor een sterke ondergrond in mijn werk als VA. Ik heb veel van het bedrijfsleven gezien en ondersteun jou daarom graag als VA, maar ook als communicatie-expert en projectmanager.

Het is mijn missie om creatieve ondernemers te ondersteunen en meer structuur & overzicht aan te brengen in hun business, zodat zij de focus kunnen leggen op dat wat ze het allerliefste doen; bezig zijn met hun design & creatieproces en tegelijkertijd werken aan de innovatie van hun bedrijf. Naast dat ik uitvoerend ben, denk ik ook graag mee als het om strategie gaat.

Ik zie mijzelf als een multi-talent. Ik heb een brede interesse, ik ben leergierig en ik zoek altijd naar manieren om jou verder te helpen. Het is daarom fijn dat ik breed inzetbaar ben als VA. Mijn kracht zit met name in de ontwikkeling van content, social media beheer en in plannen en organiseren. Ik kan snel schakelen en jou op veel vlakken ondersteunen.

De afgelopen jaren heb ik een enorme passie gecreëerd voor interieur. Inmiddels heb ik 2 verbouwingen achter de rug. Ik ken alle stappen van dit creatieve proces. Grote passies heb ik ook voor fotografie, kunst, vakmanschap en duurzaamheid.

Derya's expertise

''Ik help jou om meer structuur in je bedrijf te krijgen''

Opleidingen

"Deze sidekick neemt jou
het werk uit handen"

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Heb je een vraag en wil je direct een antwoord?