Virtual Assistant
Derya Dirker

Ga aan de slag met Derya!

Derya ondersteunt je met werkzaamheden op het gebied van office support, strategie & communicatie. Ze werkt al jaren in deze rol in diverse organisaties en voor ondernemers. Derya is een sociale en betrouwbare professional. Veelzijdig, proactief, energiek en professioneel.

“Na mijn studie communicatie begaf ik me in de wereld van sales. Hoewel ik dacht dat ik een echte ‘sales tijger’ was, ontdekte ik dat ik de organisatorische kant veel leuker vond. Juist de combinatie van sales, communicatie en organiseren bleek de ideale basis te zijn voor mijn werk als Virtueel Assistent (VA). Met veel ervaring in het bedrijfsleven bied ik niet alleen ondersteuning als VA, maar ook als communicatie-expert en projectmanager.

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen meer impact te maken door jouw bedrijf zo in te richten dat deze naadloos aansluit bij wie jij bent én bij de voorwaarden waarop jij je leven hebt ingericht. Op die manier kun jij focus houden op je passie en op zaken waar je energie van krijgt. Activiteiten die niet direct gerelateerd zijn aan de kernactiviteiten van je bedrijf, probeer ik te minimaliseren. Hoewel loslaten soms lastig kan zijn, bespaart een goed opgezet systeem uiteindelijk veel kostbare tijd. Deze tijd kun jij vervolgens gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

Ik beschouw mezelf als een multi-talent. Mijn nieuwsgierigheid en brede interesse zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar manieren om jou verder te helpen. Mijn vaardigheden liggen met name op het gebied van plannen en organiseren, schrijven, contentontwikkeling en social media beheer. Bovendien heb ik een helicopterview, waardoor ik snel kan bepalen welke strategische stappen nodig zijn. Dit maakt mij een goede sparringpartner.

Samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen is voor mij van essentieel belang. Hoe beter ik jou leer kennen, hoe sneller ik snap welke stappen jij wil maken binnen je bedrijf en des te pro-actiever ik voor je aan de slag kan. Naast passie voor mijn vak, koester ik een liefde voor mode, interieur, kunst, styling & design.”

Derya's expertise

Opleidingen

Info

Derya's aanbod

Volg mij

"Deze sparringpartner neemt jou
het werk uit handen"

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Een selectie van onze klanten:

  Gun jezelf en je bedrijf een ondernemersboost!​

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te begeleiden bij het creëren van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!