Emily Mattaka

Bruisend
Actie
Respectvol

Online salexcopy Expert
Emily is rustig, energiek en geïnteresseerd in mensen. Persoonlijke ontwikkeling, actie en respect zijn vaste ingrediënten van haar trainingen. Vanuit die dynamiek neemt ze je mee in het bruisende bolwerk van contentmarketing.

Ik help ondernemers meer vanuit een dieper weten te schrijven, zodat ze zelfverzekerd en vanuit verbinding met prachtige personen connecten.

Doordat ik marketing is a Love Story tools implementeer in mijn eigen bedrijf heb ik gezien welke winstgevende invloed dit heeft op m’n business. Mijn ideale klanten haal ik niet binnen maar contacten mij. Krachtige ondernemers met mooie bedrijven die zoeken naar een meer intuïtieve en lucratieve manier om hun boodschap te brengen.

Grote Shifts en Diepe Doorbraken

Waar ik trots op ben zijn de inzichten die mijn klanten krijgen, waardoor ze grote shifts en doorbraken maken in hun marketing en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door in te zien dat hun boodschap gebaseerd is op een verouderde propositie. Die verschuiving van inzichten is fundamenteel voor een bewustere, meer marketable em uplifting communicatie.

Of ondernemers die hun bedrijf zagen als een aaneenschakeling van producten en niet als een merk. Het niet groots en speelden het spel klein omdat het om de producten of service ging en niet om dat ze hun klanten te bieden hebben. Alle ondernemers hebben de antwoorden al in zich, maar weten nog niet welke vragen ze zichzelf moesten stellen.