Grit Academy Expert: Emily Mattaka

Ik help ondernemers meer vanuit een dieper weten te schrijven, zodat ze zelfverzekerd en vanuit verbinding met prachtige personen connecten.

Doordat ik marketing is a Love Story tools implementeer in mijn eigen bedrijf heb ik gezien welke winstgevende invloed dit heeft op m’n business. Mijn ideale klanten haal ik niet binnen maar contacten mij. Krachtige ondernemers met mooie bedrijven die zoeken naar een meer intuïtieve en lucratieve manier om hun boodschap te brengen.

Grote Shifts en Diepe Doorbraken

Waar ik trots op ben zijn de inzichten die mijn klanten krijgen, waardoor ze grote shifts en doorbraken maken in hun marketing en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door in te zien dat hun boodschap gebaseerd is op een verouderde propositie. Die verschuiving van inzichten is fundamenteel voor een bewustere, meer marketable em uplifting communicatie.

Of ondernemers die hun bedrijf zagen als een aaneenschakeling van producten en niet als een merk. Het niet groots en speelden het spel klein omdat het om de producten of service ging en niet om dat ze hun klanten te bieden hebben. Alle ondernemers hebben de antwoorden al in zich, maar weten nog niet welke vragen ze zichzelf moesten stellen.

Plan direct jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek:

 • Kies de juiste omschrijving
 • Ondernemer
 • Professionals
 • Leidinggevende
 • Directeur
 • Anders
 • Kies de training
 • Acquisitie Challenge Maand
 • Purpose Challenge Maand
 • Ontdek je purpose, power & potentieel
 • Personal Branding Challenge Maand
 • Het maximale bereiken met Linkedin
 • Pitchen voor introverte professionals
 • Aan de slag met Design Thinking
 • Creëer een impact business model
 • Schrijf Winstgevende Webteksten
 • Anders
 • Nothing found