Gloria van Ewijk

Intuïtief
Verbindend
Potentieel

Ga aan de slag met Gloria!

Gloria van Ewijk is een (business) coach, trainer die mensen en bedrijven helpt met het maken van impact. Sinds 2009 is ze een sociale ondernemer en heeft ze succesvol meerdere bedrijven opgericht, waaronder Grit Academy, Life Impact Company en Heart Collection.

In 2018 heb ik Grit Academy opgericht om de inclusieve missie van Life Impact Company meer kracht bij te zetten met een platform van vrouwelijke experts. Bij Grit Academy staat ondernemerschap centraal om mensen en bedrijven te empoweren.

Ik heb een zachte krachtige aanwezigheid en ik heb een scherpe intuïtie. Ik maak onmiddellijk echt contact met je. Als business coach en trainer help ik mensen met het ontdekken van de persoonlijke waarden, jezelf zichtbaar maken en het bouwen van een waardengedreven bedrijven.

Dankzij mijn vermogen om vanuit mijn hart te praten en woorden betekenis te geven, won ik de prestigieuze FD Career Challenge in 2011. Dit was een uitdagende wedstrijd tussen 800 Nederlandse professionals. Ik won hiermee een executive MBA aan de Nyenrode Business Universiteit. Als onderdeel van deze studie heb ik in Zuid-Afrika en de VS gestudeerd.

Eenmaal terug in Nederland heb ik mijn internationale perspectief geïntegreerd in mijn werk bij Life Impact Company. Life is in 2009 opgericht en een sociale onderneming.

Gloria's expertise

Gloria's trainingen

"Ik help mensen om het maximale
uit zichzelf te halen."

Opleidingen

Prijzen en nominaties

"Ik zet mijn intuïtie en kennis in om het onbenutte potentieel bij jou te ontdekken."

Wil je een andere expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Heb je een vraag en wil je direct een antwoord?