Gloria van Ewijk
Business coach & trainer​

Ga aan de slag met Gloria!

Gloria van Ewijk is een (business) coach, trainer die mensen en bedrijven helpt met het maken van impact. Sinds 2009 is ze een sociale ondernemer en heeft ze succesvol meerdere bedrijven opgericht, waaronder Grit Academy, Life Impact Company en Heart Collection.

In 2018 heb ik Grit Academy opgericht om de inclusieve missie van Life Impact Company meer kracht bij te zetten met een platform van vrouwelijke experts. Bij Grit Academy staat ondernemerschap centraal om mensen en bedrijven te empoweren.

Ik heb een zachte krachtige aanwezigheid en ik heb een scherpe intuïtie. Ik maak onmiddellijk echt contact met je. Als business coach en trainer help ik mensen met het ontdekken van de persoonlijke waarden, jezelf zichtbaar maken en het bouwen van een waardengedreven bedrijven.

Dankzij mijn vermogen om vanuit mijn hart te praten en woorden betekenis te geven, won ik de prestigieuze FD Career Challenge in 2011. Dit was een uitdagende wedstrijd tussen 800 Nederlandse professionals. Ik won hiermee een executive MBA aan de Nyenrode Business Universiteit. Als onderdeel van deze studie heb ik in Zuid-Afrika en de VS gestudeerd.

Eenmaal terug in Nederland heb ik mijn internationale perspectief geïntegreerd in mijn werk bij Life Impact Company. Life is in 2009 opgericht en een sociale onderneming.

Gloria's expertise

"Ik help mensen om het maximale
uit zichzelf te halen, zodat je succesvol je bedrijf kunt laten groeien."

Opleidingen

Prijzen en nominaties

Reviews

Vol energie onderzoekt Gloria met je hoe je opereert ten opzichte van je omgeving. Ze coacht je met veel gevoel voor empathie naar het gewenste doel. Haarscherp laat ze zien waar je krachten liggen en samen bepaal je hoe je deze optimaal benut. Voor mij was de Personal Branding maand een echte eye opener en enorme energy boost. Ik beveel Gloria van harte aan!
Simone Noij
Coordinating Senior Credit Analyst | Real Estate & Construction bij Rabobank Groep
Gloria heeft mij gecoacht en geadviseerd rondom de ontwikkeling van mijn bedrijf FocusLab. Dat doet ze scherp, vriendelijk en kraakhelder. Ze leert je met haar verrassende vragen en observaties telkens weer op een nieuwe manier naar vragen en uitdagingen te kijken. Dat zorgt voor inzicht en energie. Voor mij was dit een van de meest leerzame trajecten ooit. Ik raad Gloria als coach en adviseur van harte aan!
Jasper de Boom
Founder & consultant FocusLab
Gloria is een inspirerende business coach. Ze legt snel de vinger op de zere plek. Vervolgens weet ze je vol enthousiasme mee te nemen in het zoeken naar oplossingen, out of the box en heel goed passend. Waardevol!
Annelies Kastein
Directeur/Initiatiefnemer Stichting Eet Mee
‘’Gevarieerd, doelgericht en flexibel zijn de woorden die de Acquisitie Challenge Maand voor mij typeren. Het is een gevarieerde maand met diverse challenges die je positief verrassen en een boost geven aan je acquisitie (skills). Een aanrader om een boost te geven aan jouw acquisitie skills en prestaties!’’
Jordy de Kleer
Programmamanager Zakelijke Dienstverlening

"Ik zet mijn intuïtie en kennis in om het onbenutte potentieel zichtbaar te maken."

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of mail direct één van onze experts of vul onderstaand formulier in.

 

Laat dit veld blanco

Kantoor Europalaan 2 3526 KS Utrecht Openingstijden Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur 06-17399631 info@grit-academy.nu

Een selectie van onze klanten:

Geef jezelf of je team een ondernemersboost!

Blaze a trail!