Lilian van Rooij

Bevlogen
Betrokken
Creatief

Portretfotograaf

Ga aan de slag met Lilian!

Ben je klaar om jezelf en je bedrijf te professionaliseren? En heb je eigenlijk geen goede foto’s en wil je dit dringend veranderen? We raden je aan de slag te gaan met een ervaren professionele fotograaf, want goede foto’s zijn belangrijk voor je uitstraling en personal brand. Bij Grit werken we met Lilian van Rooij, een top fotograaf. Lilian is onze expert op het gebied van fotografie.

Lilian (1980) is een ervaren portretfotograaf en werkt voor bedrijven, omroepen en culturele instellingen. Lilian: “Het liefst fotografeer ik mensen in hun eigen omgeving. Daar zijn ze het meest zichzelf. Ik stel de personen voor mijn lens graag op hun gemak: elk portret krijgt mijn volle aandacht. Door goed gebruik te maken van de context, kan ik met mijn foto meer vertellen over die persoon of het bedrijf.

Mijn werk brengt mij op veel verschillende plaatsen: in scholen en bedrijven, musea en theaters, in een dans- of TV-studio’s of buiten in de natuur. Ik fotografeer voor heel uiteenlopende organisaties: omroepen, uitgeverijen, ontwerp- en communicatiebureaus. Ook werk ik vaak direct voor bedrijven en zzp’ers, bijvoorbeeld als er foto’s nodig zijn voor websites, bij interviews, een re-branding of voor een nieuw campagnebeeld. De omgeving is iedere keer anders, maar steeds staat bij mij de mens centraal.”

Ja, ik zoek een portret fotograaf!

Laat dit veld blanco

"Professionele foto's
voor een professionele uitstraling
van jezelf en je bedrijf"

De expertise van Lilian

Erkenning

‘Elke persoon is een deur naar een nieuwe wereld.
Deze werelden en mensen breng ik graag in beeld.’

Een training volgen?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of een programma.

Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Start een chat, email info@grit-academy.nu of bel 06-17399631

Start een chat
Laat een bericht achter
Mail ons