Lilian van Rooij

Bevlogen
Betrokken
Creatief

Ga aan de slag met Lilian!

Ben je klaar om jezelf en je bedrijf te professionaliseren? En heb je eigenlijk geen goede foto’s en wil je dit dringend veranderen? We raden je aan de slag te gaan met een ervaren professionele fotograaf, want goede foto’s zijn belangrijk voor je uitstraling en personal brand.

Lilian (1980) is een ervaren portretfotograaf en werkt voor bedrijven, omroepen en culturele instellingen. Lilian: “Het liefst fotografeer ik mensen in hun eigen omgeving. Daar zijn ze het meest zichzelf. Ik stel de personen voor mijn lens graag op hun gemak: elk portret krijgt mijn volle aandacht. Door goed gebruik te maken van de context, kan ik met mijn foto meer vertellen over die persoon of het bedrijf.

Mijn werk brengt mij op veel verschillende plaatsen: in scholen en bedrijven, musea en theaters, in een dans- of TV-studio’s of buiten in de natuur. Ik fotografeer voor heel uiteenlopende organisaties: omroepen, uitgeverijen, ontwerp- en communicatiebureaus. Ook werk ik vaak direct voor bedrijven en zzp’ers, bijvoorbeeld als er foto’s nodig zijn voor websites, bij interviews, een re-branding of voor een nieuw campagnebeeld. De omgeving is iedere keer anders, maar steeds staat bij mij de mens centraal.”

Bij Grit Academy werken we met Lilian van Rooij, een top fotograaf!

Lilian's expertise

Info

Lilian's aanbod

Volg Lilian

"Professionele foto's
voor een professionele uitstraling
van jezelf en je bedrijf"

Opleidingen

Erkenning

Lilian's werk

"Elke persoon is een deur naar een nieuwe wereld. Deze werelden en mensen breng ik graag in beeld."

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Heb je een vraag en wil je direct een antwoord?