Blog & SEO expert
Sabine Boogaard

Ga aan de slag met Sabine!

Houd je van schrijven, wil je een verbinding creëren met je doelgroep en de vrijheid hebben om je op groei van je bedrijf te richten? Dan is bloggen iets voor jou.

Begin 2015 ontdekte ik de kracht van bloggen. Ik was net naar Colombia geëmigreerd en wilde mijn familie en vrienden op de hoogte houden van mijn leven aan de andere kant van de wereld. Al snel had ik de grootste Colombia-blog van Nederland.

In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en blogger voor zelfstandig ondernemers. Met alle kennis die ik heb opgedaan tijdens het reisbloggen begon ik met zakelijk bloggen. Omdat er al duizenden blogs over webdesign en bloggen waren en zijn twijfelde ik een luttele seconde, maar volgde toch mijn passie. Sinds een paar jaar komen bijna al mijn klanten binnen via zoekmachines. Een direct resultaat uit bloggen en een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Met mijn achtergrond als wetenschappelijk onderzoeker en mentor voor universitair studenten heb ik veel ervaring in schrijven en in het begeleiden van anderen.
Mijn intenties zijn altijd om mijn klanten zo veel mogelijk plezier te laten halen uit bloggen, ze te leren om teksten zo te optimaliseren dat ze super goed leesbaar én waardevol zijn voor de doelgroep en om de blogs zo hoog mogelijk in zoekmachines te krijgen.

Na 8 jaar woon ik nog steeds in Colombia en run ik mijn bedrijf volledig online. Mijn blogs zijn mijn belangrijkste acquisitietools. Hierdoor hoef ik soms maanden niets te posten op social media, want de klanten blijven komen door mijn blogs. Ik leer jou heel graag hoe jij met bloggen je bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen.

Sabine's expertise

Sabine's aanbod

Info

"Een groot bereik, snel gevonden worden in zoekmachines en automatisch klanten aantrekken."

Opleidingen

Erkenning

Sabine's Tedx talk

‘Jezelf als expert neerzetten in jouw vakgebied. Dat is wat je bereikt met bloggen voor je onderneming.’

Een training volgen of een expert inzetten?

Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of mail direct één van onze experts of vul onderstaand formulier in.

Laat dit veld blanco

Kantoor Europalaan 2
3526 KS Utrecht
Openingstijden
Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur 06-17399631 info@grit-academy.nu

Een selectie van onze klanten:

Geef jezelf of je team een ondernemersboost!

Blaze a trail!