Copywriter
Wilma Stolk

Ga aan de slag met Wilma!

Ik ben een alpha-beta. Een nerd met schrijftalent en een fascinatie voor technologie. Ik zoek graag uit hoe dingen werken en ben pas tevreden als ik het begrijp.

Ruim 25 jaar was ik de ‘huisschrijver’ van een Japans bedrijf. Ik schreef allerlei pr- en marketingteksten. In het Engels, want dat was de voertaal binnen het bedrijf. Toen ik niet meer kon doen wat ik leuk vind, ben ik zelfstandig copywriter geworden.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om gedreven ondernemers en drukke projectmanagers bij creatieve bureaus schrijfklussen uit handen te nemen. Ik schrijf de online marketingteksten voor hun eigen bedrijf of dat van hun klant. Denk aan nieuwsbrieven, blogs, case studies, interviews, e-books of websiteteksten.

Ik verwoord jouw drive in een heldere boodschap die vertrouwen wekt in jouw expertise. Zo help ik jouw potentiële klant voor jou te kiezen. Jouw boodschap verdient een vaardige vertolker!

Ik ga voor diepgang en helderheid. Ik werk dan ook graag met ondernemers die durven reflecteren op hun handelen. We komen dan snel tot de kern en dat helpt mij om een krachtige tekst neer te zetten. Mijn rechtvaardigheidsgevoel is sterk aanwezig. Daarom richt ik me op organisaties en bedrijven met zuivere motieven en een duurzaam personeelsbeleid. Mensen die hun talenten inzetten om de wereld een beetje mooier, gezonder of rechtvaardiger te maken. Daar word ik blij van!

Wilma's expertise

Opleidingen

Neem contact op

Volg Wilma

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem direct contact op met één van onze experts via telefoon of e-mail, of vul het onderstaande formulier in.

  Kantoor
  Verlaat 25c
  3901 GC Veenendaal

  Openingstijden
  Ma – vrij: 9.00 – 17.00 uur
  06-17399631
  info@grit-academy.nu

  Een training volgen of een expert inzetten?

  Inspiratie en kennis nodig? We hebben allerlei trainingen en experts op het gebied van ondernemerschap. We kijken graag met je mee om te kijken naar trainingen of persoonlijke begeleiding.

  Een selectie van onze klanten:

  Gun jezelf en je bedrijf een ondernemersboost!​

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te begeleiden bij het creëren van een nieuwe koers voor je bedrijf. Blaze a trail!